【国際FW】Malaysia Fieldwork 2018 – Overcoming Obstacles

Active Learning – IWD students enjoyed their Malaysia Fieldwork experience learning about Malaysian culture and making memories that will last a lifetime. Thirteen International Welfare Development faculty students and one caregiver enjoyed a two-week program at the Universiti Sains Malaysia located in Penang city, Malaysia from February 11th to the 26th. Students enjoyed a variety of lectures given by USM professors and took part in culture classes. They also enjoyed visiting local culturally significant sites around the city. The highlight of the stay was a two-day homestay at a Kampong or village where they are experienced some traditional Malaysian cultural activities, such as a wedding and various activities. All of the students made many new friends and even more memories that will last a lifetime.